Vítejte na webových stránkách naší rodinné chovatelské stanice Labradorských retrívrů. Láska k tomuto plemeni u nás začala před mnoha lety, kdy jsme získali do péče Labradorského retrívra Kryštofa, který byl našim společníkem po mnoho let. Jeho veselá, přátelská a tolerantní povaha si nás naprosto získala. Kryštof byl našim společníkem i parťákem do nepohody. Po té, co do naší rodiny přibyla dcera, stal se Kryštof jejím ochráncem, střežil její první krůčky a trpělivě snášel její batolecí zvídavost. Návštěva jeho misky s vodou, ve které si naše dcera občas umyla nohy či ruce, jej nechávala naprosto klidným. Labradoři jsou svou klidnou a vyrovnanou povahou báječnými společníky dětí. 
A jak už to v životě chodí, tak i nás tento báječný psí kamarád opustil a odešel do psího nebe. Dlouho jsme se nemohli s jeho ztrátou vyrovnat a pořízení dalšího Labradora jsme několik let odkládali. Na naléhání dcery, která toužila opět získat zpět svého psího kamaráda, jsme se rozhodli zajet do nedaleké chovatelské stanice, odkud jsme si přivezli naši milovanou Labradoří slečnu Fairytale od Beauty (Taily). Její klidná, vyrovnaná povaha a bezprostřední "úsměv od ucha k uchu" nás naplňuje radostí.




 

Siwková Kateřina - komentáře
Všechna práva vyhrazena 2019
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky